header temp4kopie

FAQ

Veelgestelde vragen


Wat zijn de verzendkosten?

Er zijn twee soorten verzendkosten. Voor brievenbuspost betaal je €3,95 en voor pakketpost €6,95 verzend- en verpakkingskosten. Vanaf €35 zijn de verzendkosten gratis. De bezorging ligt in handen van PostNL.

Kan ik mijn bestelling volgen?
Ja, je kan je bestelling volgen zodra deze is verzonden. Je ontvangt bericht zodra uw pakket is verzonden met daarin de track & trace code waarmee je de status van je bestelling kunt volgen wanneer dit geldt voor je bestelling.

Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?
Producten uit de webshop zullen binnen 1-2 werkdagen worden verzonden. Gepersonaliseerde artikelen zullen binnen 1-5 werkdagen worden verzonden. Mocht je een gepersonaliseerd artikel zsm nodig hebben kan je het beste contact opnemen via info@het-cadeautje.nl

Kan ik retourneren?
Je moet binnen 14 dagen melden dat je het artikel wilt ruilen als je deze wenst te ruilen - een opgave van reden is niet nodig - en hem vervolgens binnen 14 dagen retourzenden naar Het Cadeautje, Spaanderbank 52, 1274GG Huizen. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen kosten. Het artikel dient in de goede originele geleverde staat ook retour te worden gedaan.
Producten die op maat worden gemaakt naar aangegeven gewenste specificatie vallen buiten het retourrecht volgens artikel 8 in de wettelijke algemene voorwaarden.

“Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief

Wanneer krijg ik mijn geld terug van geretourneerde artikelen?
Nadat het binnen het geldende termijn is teruggezonden en in dusdanige staat conform de algemene voorwaarden zal het geld binnen uiterlijk 14 dagen worden teruggestort, maar je mag er vanuit gaan dat het zo snel als mogelijk na ontvangst zal worden teruggeboekt.